Wonen bij HilverZorg

Wanneer u niet meer zelfstandig kunt wonen, vindt u bij HilverZorg verschillende mogelijkheden om te kiezen voor een andere woonvorm. Voor welke locatie u ook kiest, bij HilverZorg kunt u rekenen op een gastvrije en veilige woonomgeving én op de zorg die bij u past.

Hilverzorg is een zorgorganisatie voor ouderen. In ons Expertisecentrum Nieuw Kerkelanden bieden we ook gespecialiseerde zorg, behandeling en een vaste woonomgeving aan ouderen met het syndroom van Korsakov. De korte documentaire 'Houvast' laat zien hoe onze behandelaren daarbij gebruikmaken van muziek, beeldende vorming, beweging en de tuin.

Bekijk de meestgestelde vragen over Wonen bij HilverZorg

Met welke indicatie kom ik in aanmerking voor wonen bij HilverZorg?

Belt u met het Klantcentrum op nummer 035-760 8009 en zij helpen u graag verder.

Is het mogelijk om een rondleiding aan te vragen?

Jazeker, u bent van harte welkom. Bel met ons Klantcentrum: 035-760 8009. Zij plannen graag een afspraak voor u in.

Heeft HilverZorg ook serviceflats (of aanleunwoningen)?

HilverZorg heeft met verschillende woningbouwverenigingen een samenwerkingsverband. Deze woningbouwverenigingen bieden serviceflats aan waarbij wij de zorg aan huis kunnen leveren. Deze serviceflats bevinden zich veelal naast een locatie. Om voor een serviceflat in aanmerking te komen dient u ingeschreven te staan bij Woningnet. Voor meer informatie zie www.woningnet.nl.

Kan ik zelf kiezen op welke locatie ik ga wonen?

In principe kunt u zelf kiezen op welke locatie u wilt wonen, mits dit past bij uw zorgvraag en er op dat moment plek is op de locatie.

Welke aanvullende services heeft HilverZorg?

HilverZorg heeft diverse extra services als u bij ons woont. Dit zijn praktische diensten en leuke activiteiten aanvullend op uw zorgpakket.
Meer informatie kunt u opvragen bij het Klantcentrum (035) 760 80 09 of klantcentrum@hilverzorg.nl. Zij helpen u graag verder.

De Egelantier

Een gloednieuw, veelzijdig woondienstencentrum in Hilversum-Zuid. In een rustige woonwijk, op loopafstand van de gezellige Gijsbrecht van Amstelstraat. 43 ruime zorgappartementen, 38 appartementen voor bewoners van de verpleegunit en 100 aanleunwoningen.

Lees meer over De Egelantier

Lopes Dias

In Hilversum Noord ontmoeten jong en oud elkaar in Lopes Dias. Een moderne omgeving waar u prettig woont en makkelijk de weg vindt naar nieuwe contacten, activiteiten en amusement. 39 zorgappartementen voor bewoners met een zware en/of complexe zorgvraag.

Lees meer over Lopes Dias

Nieuw Kerkelanden

Het kloppend hart van de gelijknamige wijk Kerkelanden. Ontmoetingsplek met veel verschillende voorzieningen, voor bewoners van het woondienstencentrum én bewoners van de buurt. Al vijftien jaar een woon- en behandel centrum voor mensen met Chronische Psychiatrie en Korsakov.

Lees meer over Nieuw Kerkelanden

St. Joseph

Klein en huiselijk verpleeghuis voor mensen met dementie. Kleinschaligheid en persoonlijk contact staan voorop. St. Joseph heeft ook een ontmoetingscentrum voor ouderen.

Lees meer over St. Joseph

Zonnehoeve

Hét expertisecentrum van HilverZorg voor mensen met dementie, op Landgoed Zonnestraal. Midden in het prachtige Loosdrechtse Bos zorgt de natuur voor een prettige, rustige woonomgeving. Zonnehoeve heeft ook een dagcentrum voor ouderen.

Lees meer over Zonnehoeve

HilverZorg Tijdelijk Thuis

Zorg dichtbij huis, wanneer het thuis even niet meer gaat.

Lees meer over HilverZorg Tijdelijk Thuis

Gebouw Alba en De Linde

In gebouw Alba wonen voornamelijk mensen met dementie. Een aantal van hen woont hier min of meer zelfstandig. In de verpleegunit wonen mensen die meer zorg en ondersteuning nodig hebben. Op afdeling De Linde aan de Augustinushof wonen bewoners met een somatisch (lichamelijk) ziektebeeld. Alle appartementen in beide gebouwen hebben een personenalarmeringssysteem.

Lees meer over wonen op deze locaties