Thuis blijven wonen - onze mogelijkheden

Wijkteams

Zelfstandig blijven wonen is voor veel mensen belangrijk. Professionele, goed georganiseerde hulp in
uw dire
cte omgeving levert een belangrijke bijdrage aan dat streven. De kleine flexibele wijkteams van HilverZorg helpen u bij uw persoonlijke verzorging en verpleging. Dat kan uiteenlopen van lichte zorg tot zeer intensieve zorg bij u thuis. Omdat het team klein en flexibel is, ziet u altijd een vertrouwd gezicht. Lees meer over onze wijkteams. 

Expertteam

Het ouder worden kan gepaard gaan met diverse lichamelijke en of geestelijke klachten. Het kan zijn dat u daarom behoefte heeft aan een toegankelijk specialist, gewoon bij u thuis. HilverZorg beschikt over een professioneel expertteam. Dit team van behandelaren is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen. Lees meer over expertteam.

Dagcentra

U wilt graag uw eigen leven inrichten zoals u dat wilt ook als u bijvoorbeeld merkt dat uw geheugen u af en toe in de steek laat of dat u steeds moeilijker de deur uit kunt komen als het gevolg van een lichamelijke beperking. In Dagcentrum Zonnehoeve en Dagcentrum St. Joseph bent u van harte welkom om een of meer dagen in de week door te brengen in een gezellige omgeving. Lees meer over onze dagcentra.

Ontmoetingscentrum

U bent van harte welkom bij ontmoetingscentrum Lopes In als u behoefte heeft aan wat gezelligheid. Maar ook als u méér nodig heeft dan een praatje en een kopje koffie, staat de deur van het ontmoetingscentrum wijd open. Oud en jong kunnen hier terecht met vragen over lichamelijke en geestelijke gezondheid, over de zorg en over de woonsituatie. Die vragen kunnen over uzelf gaan, maar ook over uw partner, familie of buren. Lees meer over Lopes In.