Lief gebaar: voor elke cliënt een hyacintbol!

12 dec 2020
Van Gestel Optiek uit Hilversum deelde vrijdag 12 december ruim 1700 hyacintbollen uit aan bewoners van onze vijf huizen. Ook voor alle cliënten in de wijk is er een mooie bol in een bakje met een lief kaartje erbij. Een aantal wijkteams hebben de bollen al binnen, andere teams krijgen ze begin volgende week geleverd.

Door heel Hilversum
Door corona worden we allemaal gedwongen om onze sociale contacten te minimaliseren. Dat valt zeker niet mee, zagen ze bij Van Gestel. Met de feestelijke decembermaand in zicht wilden zij daarom een mooi en lief gebaar maken naar de ouderen in Hilversum. In korte tijd zetten zij daarom deze actie op touw. Vrijdag 12 december reden Johan van de Steeg en Anja Schipper de hele dag door Hilversum om de bolletjes af te leveren bij onder meer onze verpleeghuizen.

Steuntje in de rug
Het is een feestelijk steuntje in de rug om deze moeilijke dagen wat positiever door te kunnen komen. Kortom, een Lief gebaar namens Van Gestel Optiek aan de Emmastraat 38, al 96 jaar een begrip in Hilversum en een van de grootste optiekwinkels in het Gooi.