Een echte Hofleverancier voor onze keukens

02 jul 2021

Het is bijna onopgemerkt voorbij gegaan, maar we willen er toch nog even aandacht aan besteden. In coronatijd zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier voor onze keukens. Twee verschillende leveranciers kregen tijdens een proefperiode de kans om hun producten en service te promoten. Uiteindelijk is gekozen voor Holland Food Service, hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Hun motto: "Wij geloven dat eet- en drinkmomenten eraan bijdragen dat mensen gelukkig ouder worden."

Kwaliteitsverpleegkundige Jacqueline was bij St. Carolus de motor achter deze actie. Samen met Wendy van Holland Food Service heeft zij op Carolus een pilot (veelal digitaal!) geregeld en geïmplementeerd. Een hele klus in die onrustige maanden! 

Wat veel afdelingen echter nog niet weten is dat je bij elke bestelling in de webshop Smaakvol van HFS 'Klavertjes' spaart. Jij kunt je Klavertjes inwisselen tegen diverse producten en activiteiten. Wat dacht je van een poffertjeskraam, stroopwafelkraam of smoothiebar op locatie? Je kunt ook een verrassing lenen: denk aan een muziekbingo, een karaokeset of een culinaire wereldreis. En je kunt producten kopen met je Klavertjes! Bijvoorbeeld bonbons, toetjes, taart of het boek 'Koken met voeding in de zorg'.
Nog leuker: een activiteit op locatie die je kunt delen met andere afdelingen! Wil jij samen met de afdelingen iets leuks op de locatie organiseren? Inventariseer dan hoeveel Klavertjes jullie samen hebben en neem contact op met je accountmanager van Holland Food Service. Deze kan de Klavertjes voor jullie combineren. 

Meer over Klavertjes sparen

Door Covid-19 was het een hele poos niet mogelijk om iets te organiseren, maar op St. Carolus kwam dit half juni goed. Jacqueline verraste bewoners en medewerkers van met een heuse stroopwafelkraam!