MijnHilverzorg

Als cliënt (of familielid) wilt u graag betrokken zijn bij de zorg- en dienstverlening die HilverZorg u geeft. Via MijnHilverzorg heeft u toegang tot uw eigen zorgdossier, waar u zicht heeft op uw gegevens, zorgafspraken, plannen en rapportages (m.u.v. medische rapportages). Ook kunt u hier eigen afspraken of mededelingen toevoegen of persoonlijke berichten sturen naar familieleden die ook toegang hebben tot MijnHilverzorg. U bepaalt zelf welke familieleden toegang krijgen tot uw persoonlijke omgeving.

Bent u een cliënt, familielid of contactpersoon? Klik dan op de button hieronder om in te loggen op MijnHilverzorg.

MijnHilverzorg

Gaat u voor de eerste keer aan de slag met MijnHilverzorg?

Klik dan hier voor de instructies.

Heeft u nog geen inlognaam en wachtwoord voor Mijnhilverzorg?

Klik dan hier om deze aan te vragen.

Het cliëntportaal MijnHilverzorg is alleen bedoeld voor de cliënten die bij HilverZorg wonen.
Voor cliënten die thuiszorg ontvangen van HilverZorg is er het cliëntportaal Puur. Klik 
hier wanneer u zich voor Puur wilt aanmelden.

Nieuwe mogelijkheden

1. Het Cliëntportaal gebruikt u op uw smartphone via de volgende link: http://mijnhilverzorg.nl. U kunt inloggen met uw inlognaam en wachtwoord. De eerste keer krijgt u een code via sms die u dient in te vullen na het inloggen.
2. Via de knop ‘Informatie’ rechtsboven in het Cliëntportaal komt u op de helppagina van het Cliëntportaal. Hier staan filmpjes over de werking van het Cliëntportaal.
3. U kunt vanaf nu een afspraak in de agenda maken. Met de knop ‘Openbaar’ zorgt u ervoor dat de zorgmedewerkers dit ook in de agenda van uw familielid kunnen zien.