Activiteiten - bezig blijven

Ouder worden hoeft niet te betekenen dat u minder onderneemt dan voorheen. HilverZorg helpt u op allerlei manieren om creatief en actief te blijven. Met gezellige activiteiten en goede begeleiding, door professionals en vrijwilligers.

Bekijk de meestgestelde vragen over Activiteiten

Kan ik ook meedoen als ik zelfstandig woon?

Ja, ook als u zelfstandig woont kunt u meedoen aan verschillende activiteiten. Informeer bij het woondienstencentrum bij u in de buurt voor actvititeiten in uw wijk.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een activiteit?

Het is niet noodzakelijk om u voor elke activiteit aan te melden. Loop gerust bij het woondienstencentrum in de buurt langs en vraag naar de mogelijkheden.

Wat kosten de activiteiten?

Bij u in de buurt

Door mensen te ontmoeten en bezig te blijven, blijft het leven leuk. Daarom organiseert HilverZorg gezellige en nuttige activiteiten. Dat kan een uitstapje of een excursie zijn, maar ook een cursus bloemschikken of schilderen, een spelletjesochtend, een interessante lezing of een mooi concert. Woont u zelfstandig en is het vervoer naar het woondienstencentrum een hindernis? Dan kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice. 

"Leuke activiteiten en uitjes kleuren mijn dag"
Meneer Bos
82 jaar

Onze woondienstencentra

De woondienstencentra kunt u iedere dag binnenlopen en hebben allemaal een plek waar ontmoeten en dagzorg mogelijk is. U krijgt er advies en informatie van deskundigen en u komt er andere buurtbewoners tegen. In de meeste woondienstencentra van HilverZorg is een grand café. Fijn voor een kopje koffie of thee, maar ook gewoon een gezellige ontmoetingsplek.

Wilt u meer weten over de activiteiten van HilverZorg?

Wilt u informatie over dagbesteding? Of wilt u weten welke activiteiten er deze week bij u in de buurt worden georganiseerd? Bel gerust met onze medewerkers welzijn. Zij beantwoorden graag uw vragen.

Carolus: Marlous Witteveen - 035 760 80 01
Lopes Dias en St Joseph: Daisy van Cleef - 06 274 148 45
De Egelantier: Gabie van der Klein - 035 760 94 03
Nieuw Kerkelanden: Marie-José Bruins - 035 760 86 21
Zonnehoeve: Margot de Waard - 035 760 89 64 / 035 760 82 60