Woondienstencentrum De Egelantier is een prachtig nieuw multifunctioneel woondienstencentrum in Hilversum-Zuid. De Egelantier is gevestigd in een rustige woonwijk op loopafstand van de winkelstraat Gijsbrecht van Amstelstraat. Hier vindt u veel voorzieningen onder één dak. Alle inwoners van Hilversum kunnen gebruik maken van de dienstverlening, zorg en faciliteiten.

De Egelantier heeft 43 ruime zorgappartementen en heeft daarnaast 38 appartementen voor bewoners van de verpleegunit. Daarnaast worden er 100 aanleunwoningen gebouwd rond het nieuwe woondienstencentrum. De professionele medewerkers van De Egelantier leveren 24 uur per dag zorg op maat. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop.

Onder één dak

De Egelantier biedt allerlei voorzieningen zoals een kinderdagverblijf, een huisartsenpraktijk, een kapper, een apotheek, een fysiotherapeut, een oefentherapeut Mensendieck en de sfeervolle Brasserie Parijs.

 

Contact en gezelligheid

HilverZorg biedt voor alle bewoners van het woondienstencentrum en de bewoners van de wijk leuke, gezellige optredens en activiteiten aan. U kunt er bijvoorbeeld bloemschikken, schilderen, spelletjes spelen en andere mensen ontmoeten in Brasserie Parijs. In Brasserie Parijs kunt u ook dagelijks dineren.

Fit en gezond

In De Egelantier wordt gezelligheid en lichaamsbeweging gecombineerd. Onder deskundige begeleiding kunt u aan uw conditie werken. Goed voor uw gezondheid en bovenal gezellig!

 

Adres De Egelantier

Egelantierstraat 194 1214EH Hilversum